Marjolein Lagrand

Marjolein Lagrand is healing coach voor mens en dier.tinlo

Vanaf 1986 heeft zij gewerkt in representatieve, klantgerichte en faciliterende banen. Sinds 2003, waar een ingrijpend moment in haar leven plaatsvond, kon zij het pad van paragnost niet meer ontkennen en is zich daarin verder gaan ontwikkelen.

De liefde voor dieren was er al zolang ze zich kan herinneren. Vanaf haar jeugd heeft Marjolein paard gereden en tot op de dag van vandaag is zij dagelijks tussen paarden en pony’s te vinden op de manege. Mede vanuit deze passie is ze zich heel bewust verder gaan ontwikkelen om hen te helpen.

Zij helpt mens en dier om onbalans op te sporen en te verhelpen, waardoor ze fysiek, mentaal en emotioneel weer in evenwicht komen. Het zelfhelend vermogen activeren ligt hieraan ten grondslag. Het inzetten van fotoreadings en diercommunicatie zijn onderdelen van haar werkwijze. Veel consulten kunnen op afstand worden uitgevoerd. Marjolein geeft de voorkeur aan het op afstand werken met de kleinere huisdieren, zoals onder andere honden en katten. Deze kunnen beter in hun eigen omgeving zijn, zodat er geen afleiding is van een nieuwe omgeving en de rit niet hoeven ondergaan naar de locatie.

Ook de combinatie van ruiter en paard naar beter resultaat begeleiden is op haar eigen wijze tot stand gekomen en geeft bijzondere resultaten. Wanneer ruiters en paarden emotioneel, fysiek en mentaal in balans zijn kan er met meer plezier en minder moeite meer worden bereikt, halen zij het maximale uit  hun kunnen en onderlinge relatie. Dit leidt tot meer geluk, meer bevrediging en betere resultaten.

 

Marjolein heeft de overtuiging ieder mens kan communiceren met dieren. Vanuit dit standpunt heeft ze een workshop “Communiceren met dieren” ontwikkeld. In kleine groepen wordt deze regelmatig gegeven.

Marjolein Lagrand: ‘Ieder mens en ieder dier is uniek. Ik haal mijn kick uit mijn bijdrage aan hun welzijn en succes. Een groter cadeau kan ik niet krijgen.’

Marjolein werkt altijd aanvullend op de behandelmethode van de dierenarts en vormt nooit een vervanging voor de reguliere medische zorg. Tevens werkt Marjolein altijd als aanvulling op gedegen paardrijlessen.

Voor wie:

eqcure

Voor mensen met huisdieren, die:

 • gedragsproblemen ondervinden met hun huisdier
 • vragen hebben aan of over hun huisdier
 • iets over het verleden willen weten van hun huisdier
 • voor contact met overleden dier

Voor elke paardenbezitter, paardenliefhebber, ruiter, die:

 • samen met zijn paard wil werken aan een beter resultaat
 • blokkades wil opruimen, om meer in balans te rijden
 • problemen definitief wil oplossen, bijvoorbeeld ten aanzien van angsten of trauma’s
 • meer zelfvertrouwen wil bij het rijden

Voor manegehouder(s), pensioneigenaren, professionele paardenhouders, die:

 • hun klanten en paarden meer willen bieden
 • verder gaan in de wijze waarop ze hun professie en passie uitoefenen
 • naar de beste alternatieven zoeken

Voor mensen, die:

 • willen leren communiceren met dieren

Websites:
www.marjoleinlagrand.nl
www.eqcure.nl

TOP