Over TinLo Xpress

Bezorging in:

Razendsnelle bezorging met Xpress service

Snelle service staat bij TinLo voorop. Wat ook betekent: snelle bezorging! Met onze Xpress service bepaalt u zelf de gewenste bezorgdag. U heeft dus alle keus wanneer u onze producten geleverd wilt krijgen. Door de weeks, op woensdag of in het weekend, op zaterdag. Voor de bezorging op woensdag dient uw bestelling uiterlijk dinsdag vóór 15:00 uur binnen te zijn. Voor bezorging op zaterdag dient uw bestelling uiterlijk vrijdag vóór 15:00 uur binnen te zijn.

Flexibel: u bepaalt waar en wanneer

Met de razendsnelle Xpress service bieden we alle flexibiliteit. U bepaalt namelijk zelf op welke dag en waar de order moet worden afgeleverd. Wij bezorgen op woensdag en zaterdag door heel België. Een extra service: er is ook dropshipment mogelijk. Zonder extra kosten kunnen wij ook bij uw klant aan huis leveren.

Kies uit 2 bezorgdagen

Onze Xpress service zorgt ervoor dat u nooit meer een levering mist of lang moet wachten. De bezorging is tussen 8:00 – 22:00 uur. U kunt kiezen uit de volgende 2 bezorgdagen:

  • Bezorgdag 1: Woensdag tussen 8:30 – 17:00 uur
  • Bezorgdag 2: Zaterdag tussen 8:30 – 17:00 uur

Vanaf 100 kg geen bezorgkosten

Een ander groot voordeel van onze Xpress service is dat u zelf bepaalt hoe groot de bestelling moet zijn. Een complete BARFmenu levering voor de komende maanden of een kleine aanvulling op uw assortiment? Ook kleinere bestellingen zijn mogelijk en kunnen de volgende dag bij u worden geleverd. Vanaf 100 kg zijn er voor uw bestelling geen bezorgkosten.

Koel- en diepvriesdozen

Met onze Xpress service maken we gebruik van koel- en diepvriesdozen. De koelproducten in de koeldozen worden vervoerd bij een temperatuur van 5°C, de diepvriesproducten worden bezorgd bij een temperatuur van -18°C. Het is daarom belangrijk dat de diepvriesdozen direct worden opgeborgen in uw vriezer, om de beste kwaliteit te behouden. De koeldoos met droogproducten kan eventueel later worden uitgepakt, maar ook hier geldt: hoe sneller hoe beter.

De TinLo Xpress service nog even op een rij:

  • U bepaalt zelf de bezorgdag (woensdag en/of zaterdag)
  • Vóór 15.00 uur besteld, Eerst volgende bezorgdag in huis
  • Wij bezorgen op woensdag en zaterdag
  • U bepaalt de grootte van de bestelling. Vanaf 100kg geen bezorgkosten.
  • U bepaalt het afleveradres, wij bezorgen door heel België
  • Dropshipment mogelijk: zonder extra kosten bezorging bij uw klant aan huis
  • Orderbegeleiding: bij vragen staat het call center voor u klaar
TOP