Over TinLo

OVER TINLO BV

overonsTineke Loeve, eigenaar van TinLo BV, groothandel in diervoeding voor honden en katten, was niet tevreden over het huidige aanbod van verse diervoeding. Na jaren de distributie te hebben verzorgd voor verschillende leveranciers besloot men zelf versvoer voor honden en katten te produceren. Onder de naam BARFmenu ontwikkelt en introduceert TinLo BV een complete lijn diepgevroren versvoer. Het resultaat is een hoogwaardig product van sublieme kwaliteit, dat voldoet aan de strengste eisen (HACCP).

Gezonde complete voeding valt of staat met afwisseling. De filosofie achter BARFmenu is dat men pas “compleet” voert, als men verschillende smaken afwisselend aanbiedt. Drie á vier smaken in een tijdsbestek van circa vier weken. Daarom introduceerde TinLo BV als eerste aanbieder een compleet assortiment (met o.a. rund, kip, lam, eend en vis) in één doos.
Makkelijk voor detaillist en consument.
BARFmenu…..omdat smaken verschillen !!!!

TINLO IS MEER

TinLo levert behalve een compleet assortiment gezonde diepvriesvoeding, verantwoorde supplementen en diverse artikelen voor honden, katten, fretten en diverse exotische dieren.
Speciaal voor deze diersoorten heeft TinLo diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn alle grondstoffen in de verse voedingen van superieure afkomst en zelfs 100% geschikt voor menselijke consumptie.
Wij zijn als groothandel voor Nederland en België de officiële leverancier voor producten van oa: TinLo Premium Snacks, Yumega & Yumove en BARFmenu® natuurlijk!
Wij zijn als groothandel voor Europa de officiële leverancier voor Bun-Gee Pup-EE.

Niet alleen kwaliteit ook service staat bij ons hoog in het vaandel.
Van dinsdag t/m zaterdag kunnen bezorgen met de TinLo Xpress.
Heeft u vragen voor ons of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn…..wij staan graag voor u klaar!

TinLo Team

Wellicht heeft u ons regelmatig aan de lijn. Bent u benieuwd welk gezicht bij de, voor u bekende, stem hoort? Hieronder staan onze foto’s.

Tineke

Willem

Dex

Jacqueline

TOP